Inspiratie 7 apr 2015 Culy

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 15

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

culy_collage

1. Paul is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland, waar hij het vak van ‘gourmet pies’ bakken leerde.en Hij woont inmiddels 15 jaar in Nederland en startte onlangs samen met zijn zoon een bedrijf: Paul’s Pie. “We willen de echte New Zealand Pie introduceren bij de Nederlanders!” aldus de mannen. En daar zijn wij blij mee, want de pie’s worden gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg en gevuld met allerlei lekkers, zoals stewed beef of South Pacific ratatouille. Check de website voor verkooppunten.

2. Heb je ooit zo’n bizarre weegschaal gezien? Deze digitale keukenweegschaal van Eva Solo in de vorm van een kruis weegt zeer nauwkeurig en staat supersjiek op je aanrecht. Voor € 39,- te koop bij De Bijenkorf.

3. Een nieuw sapjesmerk in Nederland. Kan er nog een bij? Jazeker! Really Good Juices maakt pure groentesappen, 100% rauw en supervers. Te bestellen via de website. Onze favoriet? Biet-wortel-appel-selderij-komkommer, met een vleugje citroen en gember.

4. Als je van deze mok nog niet vrolijk wordt in de ochtend, dan weten we ‘t ook niet meer. De Morning Sunshine Mug is te bestellen via Fancy.

5. Zojuist verschenen: het derde kookboek van foodie Rachel Khoo: Rachel Khoo’s kookschrift. Het idee is simpel: Rachel vertrekt uit Parijs en gaat op culi-avontuur. Het notitieboek dat ze altijd bij zich heeft, staat bomvol met recepten, ideeën, foto’s en schetsen. De recepten in dit derde kookboek zijn spannend, verrassend en internationaal: van Turkse koffietoetjes en Parijse vijgentruffels tot bloemkoolcheeseburgers. Nu in de (digitale) boekwinkel voor € 24,99.

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 15
Sluiten