Culy
Culy Inspiratie 30 maart 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 14

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

culy_collage

1. Popcornmerk Propercorn komt met een nieuwe smaak: Sour Cream & Black Pepper. Ook zijn de verpakkingen vernieuwd. Deze smaakvolle popcorn is er in kleine en grote zakjes, o.a. te koop bij Albert Heijn, AH to Go, Marqt en Deen.

2. Iedereen kent ‘m nog uit het vorige seizoen van Masterchef: David, de man van het vlees. Inmiddels geeft hij BBQ-workshops en verzorgt catering. Een kookboek kon niet uitblijven! In David Speelt met Vuur geeft hij tips en adviezen om de barbecue eenvoudig te veranderen in een driegangenmenu van formaat. Dit boek ligt vanaf 25 april voor €24,95 in de (digitale) boekwinkel.

3. Echt fan van frisdrank zijn we niet op de Culy redactie, maar met de flesjes en blikjes van Bionina maak je ons wel blij. Sprankelend mineraalwater uit de Italiaanse bergen met biologisch fruit van boerderijen op Sicilië. Er zijn vier smaken: cranberry/granaatappel, bloedsinaasappel, pink grapefruit en lemon. Te koop bij Marqt, Ekoplaza en Deen.

4. Roetz maakt haar fietsen van hergebruikte frames en gerecyclede of verantwoorde materialen. Aan zo’n tof stalen ros mag natuurlijk deze culy accessoire niet ontbreken: deze beer carrier is gemaakt van gerecyclede en onverwoestbare transportband. Lekker voor je bier (of je champagne!). Te koop voor € 59,-, zie hier de verkooppunten.

5. Deze pepermolen van Le Creuset staat superfris op je lentetafel. Ook in andere kleuren verkrijgbaar, als je geen groentje wil zijn. Onder andere bij De Bijenkorf te koop voor € 32,90.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 14
Sluiten