Culy
Culy Inspiratie 2 maart 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 10

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2

1. Wie zoet is krijgt… een roze Le Creuset braadpan! Oh boy, als we toch eens de loterij wonnen en ons hele fornuis vol konden zetten met deze pannen… Voor € 259,- te koop bij De Bijenkorf en de Le Creuset-winkel.

2. In de laatste FoodWeLove-box vonden we deze heerlijke rode linzen van het merk GreenAge. Doordat rode linzen makkelijk uit elkaar vallen zijn ze ideaal in curry’s, sauzen en soepen. De producten van dit sympathieke merk zijn verkrijgbaar bij onder andere Marqt, de Natuurwinkel, Wereldwinkels, Landmarkt en online.

3. Een fijn boek van schrijvende chef Tom Kellerhuis: De Herenkookclub. Een fijn boek vol recepten en keukengeheimen. Tussen de recepten door voert Kellerhuis tafelgesprekken met de bekendste Nederlandse topchefs, zoals Erik van Loo, Ron Blaauw, Margot Janse, Moshik Roth, Robert Kranenborg en Jacob Jan Boerma. Nu te koop in de boekhandel voor € 19,99.

4. We schreven er al eerder over op Culy: gheeIndiase geklaarde boter waar je perfect in kan bakken, braden en frituren. Ghee Easy wordt gemaakt in Bunnik met oer-Hollandse bioboter uit de Weerribben in plaats van melk van heilige koeien uit India. En zit ook nog eens in een mooi potje! Te koop door heel Nederland, check hier de verkooppunten.

5. Op 1 april opent er aan de Oude Spiegelstraat in Amsterdam een pop-up MelkSalon waar melk lovers en melkveehouders samenkomen. Er zullen lezingen en filmavonden worden georganiseerd, chefs verzorgen bijzondere diners én de MelkSalon is tegelijkertijd een winkel en een melkbar waar je binnen kunt lopen om melk te proeven. Lees hier meer.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 10
Sluiten