Culy
Culy Inspiratie 27 februari 2017

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 9

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

1. Een sterrenwaardige olijfolie voor in je eigen keuken: dat is de Beluga Loves You olie van restaurant Beluga in Maastricht. Gemaakt door Azienda di Trommelen in het Italiaanse Molise. Een flinke fles voor € 19,50: dat noemen we nu een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Online te bestellen (en in het restaurant te koop).

2. Onze nieuwe favoriet: de nieuwe lower calorie bars van Eat Natural. Niet zozeer omdat ze minder calorietjes bevatten, maar vooral omdat ze zo lékker zijn. Er zijn drie smaken: yoghurt & abrikoos, cacao & gember en pure chocolade.

Allen met lekker veel fruit, noten, granen en zaden. De repen vind je bij de kassa’s van de Albert Heijn, en vanaf maart ook bij de Kiosk van NS.

3. Ze zijn er weer: de paaseitjes van Tony’s Chocolonely! Zoals elk jaar gezellig verpakt in een eierdoosje. En, leuk detail: in één van de Tony’s Chocolonely paasei-doosjes zit een gouden ei verstopt. De winnaar wint € 600,- bij inlevering van het ei.

4. Van goede noodles worden we altijd blij. Een nieuwe aanwinst in onze voorraadkast: de Japanse noodles van King Soba. Allemaal glutenvrij en gemaakt op basis van oergranen, zaden en rijst.

Maar het leuke is: er worden ook ingrediënten als boerenkool, gember en pompoen gebruikt. Dat is Aziatisch met een moderne twist! Alle vijf de smaken zijn te koop bij Albert Heijn. Je vindt ze in het bewuste voedingschap, in de buurt van het glutenvrije schap.

5. Dit stoere Esther waterglas van Lene Bjerre is een stijlvolle toevoeging op je eettafel. Het glas heeft een mooie groene kleur, waardoor hij extra opvalt. Goedkoop is -ie helaas niet: € 28,99 per stuk. Online te koop!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 9
Sluiten