Inspiratie 9 feb 2015 Culy

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 7

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2

1. De Amerikaanse Sarah Kaeck runt al jaren een bio-boerderij in Vermont, maar vroeg zich af hoe ze het beste gesneden of half gegeten groenten en fruit kon bewaren op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier. Niet veel later ontwikkelde ze Bee’s Wrap. Handgemaakte wraps van mousseline stof met een laagje bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Met deze (herbruikbare!) doek blijft je eten langer vers. Schoonmaken doe je door eenvoudig te wassen met een beetje milde zeep en koud water. Te koop in verschillende maten via Comptoirdesobjets.com.

2. Je had vast al wel eens gelezen hoe fan we zijn van Falcon. Zulke mooie emaillen serviezen! Ook tof: de emaille ‘pie dishes’ van Falcon Enamelware. Ideaal voor kleine of individuele gerechten, en ook leuk om iets in te serveren of te gebruiken voor hapjes. Te koop in verschillende maten via Comptoirdesobjets.com.

3. Na het succesvolle kookboek Bakken met Paul Hollywood is er nu Klassiekers van Paul Hollywood. De allerlekkerste klassieke recepten van meesterbakker en jurylid van The Great British Bake Off. Van Britse fish pie tot zoete zaligheden als marmelade-amandelcake en schwarzwalderkirsch-trifle. Nu te koop voor € 22,50.

4. Voor als je écht alles al hebt: een gouden waterkoker van Jacob Jensen. Prijskaartje: € 120,-.

5. Deze Chilled Whiskey Bullets van roestvrijstaal moeten minstens vier uur in de vriezer liggen, en zijn daarna klaar om je drankje in te gaan. De kogels zinken naar de bodem van je glas en houden je whiskey perfect op temperatuur. Hier online te bestellen.

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 7
Sluiten