Culy
Culy Inspiratie 23 december 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 52

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2-zonder-placeholders

1. Elise van Iterson creëerde De Amsterdamse Culinaire Verjaardagskalender en vroeg daarvoor twaalf Amsterdamse culinaire etablissementen om een maand en een bijpassend gerecht uit te kiezen. En dat deden Aan de Amstel, Bak Restaurant, De IJsmakerij, De Pasteibakkerij, Café De Klepel, Café Schiller, Foyer, Fromagerie Abraham Kef, Restaurant As, Rijsel, Vleck Wijnen, en Worst wijncafé. Een geweldig cadeau! Hier te koop voor € 19,95.

2. Koffie to-go drinken als een New Yorker, maar dan wel uit een porseleinen koffiebeker die nooit lekt. Handig! Van Villeroy & Boch voor € 24,90.

3. Voor een bijzonder kop en schoteltje is altijd nog wel plek in de servieskast, nietwaar? Dit exemplaar van H&M Home valt in ieder geval op. Te koop voor € 7,99.

4. Voor wie van old school houdt: deze fluitketel van Le Creuset misstaat niet in een klassieke keuken. Fuuuuuuut! Te koop voor € 64,-.

5. Kevin en Dimitri maken mosterd. Nieuwe Mosterd om precies te zijn. En deze mannen maken de mosterd écht zelf. Geen enorme machines in een fabriek, maar koffiemolentjes om het mosterdzaad te malen en etiketten plakken met de hand. Over ambachtelijk gesproken! Nieuwe Mosterd is te koop bij onder andere Bilder & de Clercq in Amsterdam en in de webshop van Groos Rotterdam.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 52
Sluiten