Culy
Culy Inspiratie 7 november 2016

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 45

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Stiekem een chocoladeletter in je eigen schoen stoppen

Tony’s Chocolonely chocoladeletters

1. Voor in je schoen: de chocoladeletters van Tony’s Chocolonely. Er zijn nu 26 letters – van van A tot Z. In de smaken melk, puur, melk pepernoot, puur pepernoot en melk marsepein. Ze zijn te koop bij Marqt, WAAR en in de webshop. Lekkerrrr!

black-tomato-gin-3

2. De nieuwe Zeeuwse Black Tomato Gin, die in Bruinisse gedistilleerd wordt en die recent tot Oestergin 2016 werd uitgeroepen, is de enige gin ter wereld die wordt gemaakt van een distillaat van zwarte tomaten en bevat een vleugje gezuiverd Oosterscheldewater. Bijzonder!

Deze gin wordt verkocht aan de betere drankenspeciaalzaken en is online te koop, voor € 45,- per fles.

pannenonderzetter

3. Op deze pannenonderzetter werden we plotsklaps verliefd. Wat is -ie móói! Via H&M Home voor € 12,99.

metalen-lunchbox-large

4. Als je dan toch een ouderwets lunchtrommeltje mee naar kantoor neemt, laat het dan wel de allermooiste zijn. Dit metalen exemplaar van Sissy Boy is duurzaam én prachtig qua stijl. Voor € 22,99 te koop.

receptloos-cover_vierkant-660x742

5. Eind vorig jaar schreven we over een inspirerend crowdfunding-project voor een kookboek zónder recepten. En hoera, er werd €15.000 opgehaald en het boek is er nu!

Receptloos is een origineel boek zónder recepten, maar met handige tips, stappenplannen en suggesties om juist zelf aan de slag te gaan. Je koopt ‘m nu voor € 29,95.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 45
Sluiten