Culy
Culy Inspiratie 3 okt 2016

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 40

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

rb-berries-winegum-mix-10x210g-hr-638x269

1. Ook zo dol op winegums? Goed nieuws: Red Band heeft drie nieuwe winegum-mixen met 30 procent minder suiker dan normale winegums en biedt hiermee nog meer keuze in het snoepschap.

Er zijn drie smaken: Berries WinegummixZachte Winegummix en Luchtige Winegummix, . Helemaal vers van de pers, want ze zijn vanaf deze week pas verkrijgbaar bij Albert Heijn en via AH.nl.

De winegums doen – als je het ons vraagt! – niet onder voor de originele smaak: minder suiker, maar net zo lekker! [spon]

evian

2. Elk jaar brengt Evian een bijzondere waterfles uit met een merk. Dit jaar is dat met modehuis Christian Lacroix. En de fles is extra feestelijk, want het is de tiende verjaardag van de limited edition fles.

De nieuwe fles schrééuwt Christian Lacroix: flamboyant, kleurrijk en met Parijse invloeden. Deze editie is een set van twee flessen: een roze en een blauw exemplaar. Vanaf november 2016 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels voor €4,95.

heerlijke-chaos-van-simone-van-den-berg

3. Een fijn boek: Heerlijke chaos van Simone van den Berg. Simone kennen we als een van de beste foodfotografen in Nederland, maar ze is zoveel meer dan dat.

Om dat te laten zien maakte ze dit boek, vol beeldschone foto’s en lekkere recepten voor elk moment. Van rijk tot budget, van slow tot snel. Een aanrader! En vanaf nu te koop voor € 29,99.

Limeau
Bron: Limeau

4. Niks mis met een glas water, maar soms heb je zin in iets fris zonder (weer) naar die fles cola te grijpen. Limeau – sirop d’Amsterdam biedt uitkomst: deze frisse aanmaaklimonades zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Er zijn drie varianten: cranberry met granaatappel, 4 fruits (bosvruchten met een vleugje munt) en ginger ale. Aanmaaklino voor volwassenen dus!

Wij zijn vooral fan van laatstgenoemde, die citroen, druif en appel bevat. Lekker met wat bruiswater en een schijfje fruit. Je vindt ze bij Albert Heijn.

brenda-hoff0002

5. Het boek van Brenda Hoff is eindelijk daar: Snelle klassiekers met een twist. Een boek vol fijne recepten voor elke dag; van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella.

De bekende recepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent: gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een potje en paella met drumsticks.

Het boek ligt vanaf nu in de (digitale) boekhandel voor € 25,-.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 40
Sluiten