Culy
Culy Inspiratie 15 september 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 38

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom een nieuwe wekelijkse rubriek op Culy: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

5-dingen-waar-we-blij-van-worden-op-de-Culy-redactie--week-38

1. Een mooi nieuw olijfoliemerk: Gkazas. Geproduceerd door de Nederlands-Griekse familie Gkazas op hun eigen land en dat van bevriende buren. De olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. Iedere winter oogsten en perst de familie de olijven zelf: de extra virgine olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct. En daar houden we van!

2. De H&M Home collectie wordt steeds uitgebreider, óók voor de keuken. Deze houten snijplank haal je al in huis voor €9,95.

3. Tony’s Chocolonely heeft weer drie bijzondere limited edition chocoladerepen: melkchocolade met drop, melkchocolade met walnoot & banaan en pure chocolade met rozemarijn & sinaasappel. Exclusief te koop in Tony’s webshop, Marqt, Wereldwinkels en Waar!. Je leest hier ons uitgebreide artikel over deze nieuwe smaken.

4. We gebruiken al jaren de klassieke rode Tabasco-saus, maar inmiddels staat ook de Tabasco Chipotle standaard in onze koelkast. Een pepersaus gemaakt van gerookte Jalapeño pepers met een subtiele rooksmaak voor vleesgerechten bij de bbq. Mega lekker. Vanaf € 2,39 te koop bij diverse supermarkten.

5. Deze theedoek van &Klevering heeft een print van antieke borden uit de collectie van het Rijksmuseum. Klassiek Hollands! Te koop voor €9,95 bij &Klevering en De Bijenkorf.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 38
Sluiten