Culy
Culy Inspiratie 19 sep 2016

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 38

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

m-oost

1. Een mooi nieuw merk met inspirerende producten uit het Midden-Oosten is M.OOST. Zo verkopen ze onder andere za’atar, olijfolie uit Palestina en zeep uit Libanon.

Oprichters Paula en Pim vinden dat er over de inspiratie en het mooie Midden-Oosten veel meer moet worden verteld. Daar is M.OOST voor: met lekker eten, mooie en inspirerende verhalen en prachtige producten willen ze Nederland en de rest van de wereld met het Midden-Oosten kennis laten maken.

Je koopt de producten onder andere via de webshop.

Paoletti frisdrank

2. Bij de Italiaanse traiteur Al Ninèn in de Amsterdamse Westerstraat kochten we onlangs de frisdrankjes van Paoletti. Italiaanser dan dit wordt het niet!

Er zijn talloze smaken; wij gingen voor sinaasappel en citroen. Heel verfrissend én ook lekker als basis voor een cocktail.

chocolate-almond-fudge

3. Het gaat goed met CLIF Bar in Nederland, en daarom komt er deze week een nieuwe bar in het assortiment: Almond Fudge. Die is lekker sticky, en zit vol met amandelen en chocolade.

Lekker, voedzaam en bomvol energie, om zo in je achterzak te stoppen als je op avontuur gaat. Of om ’s morgens door je kokos- of amandelyoghurt te doen voor een power breakfast. Vanaf nu te koop bij Albert Heijn.

spaghetteria

4. Hoera, onze favoriete pastabar Spaghetteria is nu ook geopend in Amsterdam-Oost. Aan de Pretoriusstraat vind je nu dit heerlijke Italiaanse restaurant mét groot terras.

Op de kaart zoals altijd weer 6 fijne pasta’s (van onze favoriet spaghetti vongole tot een inktvispasta), goede wijn en de beroemde tiramisu. Op naar Oost!

hmprod

5. Met deze porseleinen mokken van H&M Home maak je iedereen (inclusief jezelf) blij. Te koop voor € 14,99.

Wat eten we met Kerst? Download het gratis Culy Kerst Kookboek!

Schrijf je in de voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 38
Sluiten