*Restaurant Château Neercanne

Nabij Maastricht ligt het prachtige Château Neercanne, waar ook het gelijknamige restaurant zich bevindt. Hier eet je op een wel heel bijzondere locatie in Zuid-Limburg de mooiste gerechten.

Sinds 1980 is Hans Snijders chefkok van Restaurant Château Neercanne. In 1985 kreeg het restaurant een Michelinster en tot op heden heeft Snijders deze weten te behouden. Een echte signature dish van de chef is gestoofde kalfswang met truffelsaus. Het gerecht staat al meer dan 15 jaar op het menu en gasten blijven ervoor terugkomen.

Château Neercanne ligt op de grens met België, nog net in Nederland. Vanaf het kasteel heb je prachtig uitzicht over het Jerkerdal. ‘s Avonds wordt het kasteel verlicht en branden er diverse fakkels buiten wat een sprookjesachtige ambiance oplevert. Als we in de buurt zijn gaan we zeker proeven!

www.chateauhotels.nl en via Facebook

10425117_703425116371026_6262783226541732884_n

10492142_724343110945893_559033944879899056_n10527335_737701036276767_7830275465834866203_n10678483_750415771671960_7083604849413202624_n10250240_756887811024756_2803867031123883866_n10526063_783318191715051_3733468508151850990_n

Bron: Facebook

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!