Redactie
Redactie Dineren 23 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Het Arsenaal

Bij restaurant Het Arsenaal dineer je in een prachtig oud gebouw uit 1840. De perfecte ambiance om te genieten van klassieke gerechten met een moderne twist.

De chefs van Het Arsenaal zijn gespecialiseerd in Zeeuwse en Franse specialiteiten die je à la carte of in de vorm van een menu kunt bestellen. De gerechten zijn klassiek doch eigentijds, en altijd gebonden aan de producten die het seizoen brengt.

Op de kaart staan pareltjes als een oester met komkommer en gin-tonic en kabeljauw met kokkels en aardappelschuim. Daarnaast kun je nog kiezen voor een zeevruchtenplateau – een aanrader. Er zijn ook verschillende menu’s met als topper ‘Het Arsenaalmenu’ dat bestaat uit vier gangen voor €29,50. Ouderwets genieten, dus!

Let op: op zondag zijn ze gesloten!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.