Redactie
Redactie Dineren 30 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Het vernieuwde Restaurant De Luwte

Na maar liefst 27 jaar besloten de eigenaren van Restaurant De Luwte afgelopen winter dat het tijd werd voor een nieuw jasje. De verouderde meubels maakten plaats voor een sfeervolle open haard, van de houten vloer werd een comfortabele, lange bank gemaakt en ook de rest van het interieur is van veel gerecycled materiaal gemaakt.

De kwaliteit van het eten is al jaren hetzelfde: altijd goed. Toegegeven, het is niet goedkoop (de hoofdgerechten schommelen tussen de €18,50 en €32,50 per persoon), maar ze maken dan ook gebruik van veel exquise producten. Denk bijvoorbeeld aan coquilles, oesters en ossenhaas, en er staat zelfs een tomahawk steak van 800 gram op het menu.

Leuk is dat er ook een ruime keuze aan cocktails aanwezig is, waar je voor of na het diner van kan genieten.

Kijk op de website voor meer informatie en een voorproefje van de kaart.

luwte3

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.