Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom je vanavond naar Guilty Pleasures wil kijken op 24Kitchen

Kijk jij ook altijd het liefst in de koelkasten en boodschappenmandjes van anderen, al helemaal als ze bekend zijn? En ben je nóg nieuwsgieriger naar de (vreemde) eetgeheimen van die bekende Nederlanders? Snappen we, wij ook. Reden genoeg om vanavond weer af te stemmen op een nieuw seizoen van Guilty Pleasures op 24Kitchen!

Guilty Pleasures

Is Perry de Man een van de leukste chefs op tv? Wij vinden van wel. En vanaf vandaag kunnen we hem weer elke werkdag om 18:00 uur zien op 24Kitchen in een nieuw seizoen van zijn programma Guilty Pleasures. Daarin draait het helemaal om stiekeme snacks, geheime eetgewoonten en aparte eetgeheimen.

Oftewel: overheerlijke televisie voor iedereen die dol is op eten (en misschien zelf wel een paar bijzondere eetgewoonten (her)kent – ja, we kijken naar jou).

Van babi pangang tot miso-karamel

Elke week plant Perry een BN’er op de culinaire biechtstoel om prijs te geven waar hun foodie-hart sneller van gaat kloppen. Scoop: voor zangeres Shirma Rouse zijn dat bijvoorbeeld kipnuggets, voor muzikant Bella Hay cheesecake met miso-karamel (nu al benieuwd naar!). En voor cabaretier Ruben van der Meer gaat er niets boven babi pangang. Maar ook Glen Faria en Eddy Zoey komen langs om te praten over eten.

Uiteraard duikt Perry ook de keuken in: elke aflevering maakt hij een culinaire variant van een van de favoriete gerechten van de BN’ers. We kijken alvast uit naar de mac & cheese met langoustine die hij voor Barry Paf gaat maken.

Guilty Pleasures is vanaf vandaag vier weken lang elke werkdag om 18:00 te zien op kanaal 24. 

Gnocchi met noodlekruiden uit Guilty Pleasures
Gnocchi met noodlekruiden / Bron: Walt Disney Company
Cheesecake met miso-karamel uit Guilty Pleasures
Cheesecake met miso-karamel uit Guilty Pleasures / Bron: Walt Disney Company

Recepten van Perry de Man:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.