Redactie
Redactie Koekjes 2 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Zelf Bounty’s maken: zo doe je dat

Op de blog van Sabine, OhMyFoodness.nl, zagen wij dit leuke recept van homemade Bounty’s. Superlekker én je maakt ze met slechts drie ingrediënten: verse kokos, gecondenseerde melk en chocolade. 

> Ook lekker (en een tikkie gezonder): gezonde Bounty’s met pure chocolade

Zelf Bounty’s maken

Doe de kokos in een ruime kom en schenk hier de gecondenseerde melk bij. Schep het geheel goed om met een lepel zodat alle kokos bedekt is met een laagje melk en je een kleverig mengsel krijgt.

Maak je handen nat en vorm ‘Bounty-vormen’ van de kokosvulling. Druk de kokos stevig aan zodat de vullingen straks niet uit elkaar vallen. Leg de kokosvullingen op een met bakpapier beklede bakplaat.

Laat de vullingen minimaal anderhalf uur in de koelkast of een half uur in de vriezer hard worden. Smelt ondertussen de melkchocolade au bain-marie.

Wentel de kokosvullingen met behulp van twee vorken door de chocolade tot alles goed bedenkt is. Leg de Bounty’s vervolgens op een schoon bakpapier en laat de chocolade volledig stollen in de koelkast.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.