Redactie
Redactie Recepten 11 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Steak sandwich met kaas en ui

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: een steak sandwich met kaas en ui. 

Je tanden in een enorme steak sandwich zetten

Verwarm de oven voor op 150 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Snijd de biefstuk in repen en kruid met zout en peper. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de biefstukreepjes rondom 3 minuten. Roer de worcestershiresaus erdoorheen en haal de biefstuk uit de pan. Dek de biefstuk af met aluminiumfolie.

Pel en snijd de ui in gelijke ringen. Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijst en snijd in repen.

Verhit een klontje boter in de pan van de biefstuk en bak de ui, de champignons en de paprika in 4 minuten zacht. Leg de biefstukreepjes bij de groenten in de pan en roer goed door.

Snijd de broodjes doormidden en leg op de beklede bakplaat. Verdeel de biefstuk en groenten over een helft van de broodjes en leg er een plakje kaas op. Doe de andere helft van de broodjes op de kaas en zet ze voor 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer de steak sandwich meteen.

Psst: Heb jij de Koken met Aanbiedingen app al gedownload op je smartphone?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.