Redactie
Redactie Broodjes 4 jan 2012
Leestijd: 1 minuut

Saucijzenbroodjes

Deze saucijzenbroodjes zijn echte klassiekers en niet eens moeilijk om te maken. Probeer het eens!

Klik hier voor de bijbehorende video op de website van 24Kitchen. 

Meng het gehakt met de sambal en rasp er de nootmuskaat in. Meng het gehakt met 1 ei en de paneermeel. Breng op smaak met zout en peper.

Rol kleine worstjes van het gehakt en leg koel weg.
Laat de bladerdeegvellen ontdooien en besmeer met het andere, losgeklopte ei.

Leg het worstje er op en vouw het deeg dubbel. Druk goed aan. Laat de saucijzenbroodjes circa 10 minuten rusten in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bestrijk de bovenkant met het ei en bak af in de oven gedurende 15 minuten.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.