Redactie
Redactie Recepten 23 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Pizza maken in een mok (ja, echt!)

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je dit liever zou eten dan een echte pizza, maar de man achter het YouTube-kanaal SimpleCookingChannel is er dol op: een pizza in een mok. En zijn vele volgers met hem. Zou jij het proberen…?

Doe alle ingrediënten, behalve de kaas en de salami, in een magnetronbestendige mok. Mix eventjes door met een (kleine) garde totdat er een enigszins glad mengsel ontstaat. Voeg dan de kaas en de salami toe en meng weer goed door.

Zet de mok 1 minuut in de magnetron op de volle stand. Check of het ‘deeg’ gaar is, zo niet, dan nog even 15 tot 30 seconden langer in de magnetron. Voeg tenslotte nog wat extra kaas en salami bovenop toe en genieten maar…

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.