Redactie
Redactie Recepten 15 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Makkelijke steak tartare

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: makkelijke steak tartare met aardappelschijfjes. 

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10-12 minuten rondom goudbruin en krokant. Breng op smaak met een snuf zout.

Pel en snipper de sjalotten en hak de kappertjes fijn. Meng in een grote kom de rundertartaar met de sjalotten, de kappertjes, de mayonaise, de tomatenketchup en de mosterd en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Zet de steak tartaar tot gebruik in de koelkast.

Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren vijf à zes minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel de eieren. Verdeel de steak tartaar over de borden en garneer met een eitje en de paranoten. Serveer met de aardappelschijfjes.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.