Redactie
Redactie Recepten 5 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Gebakken aardappeltjes op z’n Italiaans

Dit heerlijke recept voor gebakken aardappeltjes komt uit de nieuwste telg in De Zilveren Lepel-familie: Quick & Easy.

Breng een pan water met wat zout aan de kook, kook de aardappels 10 minuten en laat ze uitlekken.

Verhit de boter met de olie intussen in een grote koekenpan. Roer er de rozemarijn, knoflook en aardappels door en leg het deksel op de pan. Bak ze op niet te hoog vuur in 15 minuten goudbruin, roer af en toe.

Gooi de knoflook en rozemarijn weg, bestrooi de aardappeltjes met zeezout en dien ze op.

De Zilveren Lepel staat voor de authentieke, overheerlijke Italiaanse keuken. Soms heb je daar volop tijd voor, maar soms wil je snel een eenvoudig, makkelijk en toch overheerlijk gerecht op tafel zetten.

De Zilveren Lepel Quick & Easy bevat meer dan 100 smakelijke, echt Italiaanse recepten die in 30 minuten of minder te bereiden zijn. Dit boek ligt nu in de (digitale) boekhandel voor € 24,99.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.