Redactie
Redactie Recepten 16 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

De ideale amuse: geitenkaasballetjes met cranberry en bieslook

De ideale amuse: geitenkaasballetjes met cranberry en bieslook. Supersnel klaar en ontzettend lekker.

Rol van plakjes zachte geitenkaas met natte handen mooie balletjes. Laat deze 10 minuten opstijven in de koelkast.

Hak ondertussen de cranberry’s en bieslook fijn en doe ze ieder apart in een schaaltje. Haal de geitenkaasballetjes uit de koelkast. Haal de helft door de gehakte cranberry’s en de helft door de gehakte bieslook. Serveer met een mesje of lepeltje. Lekker op brood of toastjes. 

Tip: wij maakten kleine schoteltjes door oesterschelpen goud te spuiten. Dit maakt je geitenkaasballetjes extra vrolijk en feestelijk. Ook fijngehakte walnoten zijn een heerlijk korstje voor de geitenkaasballetjes!

Fotografie: Merel Smits
Foodstyling: Marie-Sophie Wigbers

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.