Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 12 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: mojito met passievrucht voor Pasen

Met Pasen gaat er niks boven een boozy brunch. Ja: wij willen drank bij die eieren en broodjes! Véél drank. Zoals deze lekkere mojito met passievrucht van blogger A Cookie Named Desire. Zijn er kinderen bij? Laat de rum weg en ze kunnen vrolijk meedrinken. Cheers!

Zo maak je deze mojito’s

Snijd de passievruchten doormidden en schep de pulp eruit. Druk door een zeefje boven een kom, zodat je zoveel mogelijk sap opvangt. Bewaar de pitjes ook.

Gebruik een cocktailshaker, vul met de munt en de suiker en roer ze door elkaar om de smaken los te laten komen. Voeg hier het limoensap, de rum en het ijs aan toe. Zet de bovenkant op de shaker en schud tot je spierballen er pijn van doen. Wat je wil, is dat de suiker zoveel mogelijk is opgelost.

Doe wat ijsblokjes in een glas, schenk een vierde van het mengsel op het ijs en top af met een scheut bruiswater. Garneer de mojito met de zaadjes van de passievrucht en een takje munt.

Ook lekker: 3 overheerlijke drankjes voor bij het paasontbijt

mojito met passievrucht

Heerlijke, frisse cocktails