Redactie
Redactie Diner 23 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

Amuse met geitenkaas, Gandaham en abrikozen

Het is nooit verkeerd om een diner te beginnen met een amuse, dus waarom verras je je gasten tijdens kerst niet met dit heerlijke hapjes van Caroline?

Gandaham is een Belgische gedroogde ham en is verkrijgbaar bij sommige slagers of delicatessenwinkeltjes. Kun je het echt niet vinden? Vervang het dan door serrano- of Parmaham.

Schep in elk glaasje een dessertlepel vijgenjam en verdeel hierover wat van de verkruimelde geitenkaas. Scheur de plakjes ham in kleine stukjes en leg die op de kaas.

Ga vervolgens verder met een laagje van de in stukjes gesneden abrikozen, de pijnboompitjes en wat in gescheurde rucola.

Top met een paar druppeltjes balsamicocrème en serveer.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.