Redactie
Redactie Diner 30 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Aardappelsalade met groene pesto, kappertjes en rucola

Een simpele aardappelsalade die zo op tafel staat, maar nét even anders is dan de klassieker. In dit recept wordt namelijk geen standaard mayonaise gebruikt, maar verse groene pesto. Jum! 

Dit recept is voldoende als bijgerecht, maar wil je de salade iets meer vullend maken, voeg dan beetgare sperziebonen en eventueel stukjes gebakken kip toe.

Kook de aardappels in gezouten water gaar en laat ze droog stomen in de pan. Leg in een mooie schaal de rucola en besprenkel met een beetje olijfolie.

Breng de aardappels op smaak met grof zeezout, vers gemalen peper en een scheutje olijfolie. Hussel voorzichtig en verdeel over de rucola.

Besprenkel de salade met de pesto (eventueel aangelengd met een klein beetje extra olijfolie) en garneer met de kappertjes. Eet smakelijk!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.