Win: prachtig Serax servies van Cook&Co

Het adembenemende Serax servies Pure, ontworpen door Pascale Naessens, is nu ook bij Cook&Co te koop. Speciaal voor Culy-lezers geven zij nu 3 prachtige sets van dit servies weg!

Pascale Naessens is de best verkopende kookboekenauteur van België en timmert ook in Nederland hard aan de weg. Er zijn inmiddels ruim 1,2 miljoen boeken van Pascale verkocht! Naast haar boeken heeft ze ook een eigen keramiek- en meubellijn voor het Belgische merk Serax.

Pure by Pascale Naessens is de serviescollectie van Pascale. “Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie”, zegt de Vlaamse erover. Pascale Naessens gaf Pure persoonlijk vorm.

Alle items zijn gemaakt van het mooiste keramiek. De kleuren zijn opvallend: veel bruin, grijs en groentinten. Elk bordje en schaaltje is uniek en heeft organische vormen. Alles past op z’n eigen manier bij elkaar en is dus goed te combineren op je eettafel.

Serax servies0002

Win het Serax servies!

De Pure collectie is online te koop bij Cook&Co, en om dit te vieren verloten zij 3 sets van dit Serax servies graag onder de Culy-lezers.

Meedoen? Vul onderstaand formulier in en maak kans! De 3 winnaars worden persoonlijk benaderd via e-mail.

Naam

E-mailadres

serax-servies-0001

In samenwerking met Serax