Redactie
Redactie Inspiratie 27 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Na gourmet popcorn krijgt nu ook de suikerspin een culinaire draai

Na popcorn en nougat krijgt nu ook de suikerspin een gastronomische make-over. Tenminste, als het aan Cloë Lane ligt. Met haar bedrijf Bon Puf maakt ze de lekkerste suikerspinnen van Los Angeles, in de meest bijzondere smaken.

Toen Cloë merkte dat cupcakes en frozen yogurt steeds populairder werden en haar geliefde suikerspin steeds verder naar de achtergrond verdween, besloot ze het heft in eigen hand te nemen. Ze kocht haar eigen suikerspinmachine en begon met experimenteren.

Nu is ze trotse eigenaar van Bon Puf. Ze bezit een eigen kar waarmee ze op menig festival staat én ze is te boeken voor feestjes.

Cloë gebruikt voor haar suikerspinnen biologische rietsuiker en natuurlijke smaak- en kleurstoffen. En het leuke is: ze maakt ze in de meest bijzondere smaken. Wat dacht je van een salted caramel-, mango chili- of honey rose-suikerspin? We like!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.