Redactie
Redactie Culinair nieuws 17 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

**Restaurant De Zwethheul opent pop-up restaurant op North Sea Jazz

Gasten hoeven zich dit jaar tijdens het North Sea Jazzfestival geen zorgen te maken om het eten. Tijdens het muziekfestival zal het twee-sterrenrestaurant De Zwethheul onder leiding van chefkok Mario Ridder in zijn geheel verhuizen naar Rotterdam, waar het evenement zal plaatsvinden.

Op 12, 13 en 14 juli vindt het bijzondere festival weer plaats in Ahoy Rotterdam waar de toeschouwers drie dagen lang kunnen genieten van de beste muzikanten en live muziek. Daarnaast zullen ze dit jaar kunnen eten in de mobiele versie van De Zwethheul, compleet met het servies, meubilair, medewerkers en de wijn- en menukaarten uit het restaurant. Tijdens het festival zullen de deuren van de zaak zelf gesloten zijn.

On tour

Het verplaatsen van het restaurant is onderdeel van een nieuw concept van de chef, genaamd ‘De Zwethheul on tour’. In februari dit jaar was hij al aanwezig bij het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy, al zei hij daar het evenement alleen te willen beperken tot een eenmalige actie.

Bron: Parool

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.