Redactie
Redactie Inspiratie 2 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Handige keukentrucs voor perfecte chocoladekrullen

Chocolade is heerlijk, zo uit het vuistje of verwerkt in een heerlijke snack of dessert. Zeker chocoladekrullen zorgen snel voor een ahhh-effect. Maar maak het jezelf eens gemakkelijk, en check deze slimme keukentrucs. Succes!

Heb je een groot blok chocolade die lastig te verwerken is? Doe hem heel eventjes op laag-medium volume in de magnetron.

Je kunt je krullen in een bakje in de koelkast doen totdat je ze wilt gebruiken.

enhanced-buzz-16393-1354308032-6 (1)

Gebruik een dunschiller en gebruik hem op de zijkant van je stuk chocolade

kkapers2_2236_31837896

Een kaasschaaf (in dit geval een speciale truffel-schaaf) werkt ook!

Of check dit filmpje:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.