Redactie
Redactie Inspiratie 1 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Guus Meeuwis opent pop-up restaurant Gustaaf; sterrenchef Dick Middelweerd gaat koken

In februari 2015 opent zanger Guus Meeuwis een pop-up restaurant in Tilburg, genaamd Gustaaf, in de Falcon in de Piushaven. Dick Middelweerd, chefkok van De Treeswijkhoeve** in Waalre, zal verantwoordelijk zijn voor de keuken.

Meeuwis opent de zaak, die van 5 tot en met 8 februari open zal zijn, ter ere van zijn twintigjarig jubileum. Er zullen vaste menu’s zijn voor lunch en diner, die Middelweerd en Meeuwis samen bedenken. De zanger zal ook zelf in de keuken gaan staan. De naam verwijst naar de zanger zelf; die eigenlijk Gustaaf (roepnaam ‘Guus’) heet. De winst van Gustaaf wordt geschonken aan een goed doel.

Reserveren kan via deze link (dit kan niet via ons en niet hieronder, wij zijn niet verbonden aan dit restaurant)

“Een eigen restaurant is al heel lang een wens van me”, aldus Meeuwis. “Een hoop drukte, gezelligheid, goed eten, mooie wijnen, mensen ontvangen. En dan als alle borden weg zijn nog even aan onze eigen bar zitten.”

“Wat Dick Middelweerd maakt is fantastisch. We gaan niet voor de liflafjes maar voor goed en mooi eten.”

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.