Redactie
Redactie Inspiratie 28 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Een restaurant in Parijs met eieren in de hoofdrol

In het Parijse restaurant Oh My Coque (aan 21 Rue Le Peletier) staan eieren in de hoofdrol. Het ei komt in allerlei vormen terug op de kaart; klassiek gebakken of gepocheerd, in een schotel of quiche, uit de omeletbar of verwerkt in een gerecht…

Alle gerechten zijn bereid met biologische eieren en gemaakt met vooral seizoensgebonden producten. Op het menu vind je vele gerechtjes met fijne prijzen.

Zeker de moeite waard als je in de Franse hoofdstad bent en zin hebt in een eitje!

Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.12.53Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.13.03Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.13.15

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.