Redactie
Redactie Inspiratie 3 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

De eerste cookie dough bar van Nederland gaat op 23 mei open

Ons artikel uit maart over de eerste cookie dough bar van Nederland, Baker’s Dough, ging door het dak qua views. En nu hebben we goed nieuws, want de zaak in Rotterdam gaat bijna open!

Dinsdag 23 mei wordt Baker’s Dough officieel geopend. Vanaf 12.00 uur kun je aan Pannekoekstraat 82a te Rotterdam terecht voor het lekkerste eetbare koekjesdeeg. De zaak zit in de buurt van station Blaak, de Markthal en populaire winkelstraat Meent.

Het is het zusje van Baker & Moore, de fijne bakkerij en eetplek waar we eerder over schreven.

Het concept van Baker’s Dough

“Bij Baker’s Dough brengen wij het fijne en herkenbare gevoel van vroeger aan de keukentafel terug”, aldus de eigenaren. “Waan je weer terug in dat moment waarop je stiekem je vinger dipte in de beslagkom en voel je thuis in de grote woonkeuken.”

De huisstijl kenmerkt zich dan ook als een grote leefkeuken. Zo is er een geblokte vloer, een keukenblok waar je kunt bestellen, hangen er overal koperen pannen en is er een open keuken waarvandaan de geur van koekjes je tegemoet komt.

Om aan alle persoonlijke wensen te kunnen voldoen kunnen klanten, onder het motto van #justdoughit, hun eigen cookie dough samenstellen met allerlei toppings. Zo kies je een basisdeeg om deze vervolgens te bedekken met allerlei toppings en sausjes. En wil je je creatie écht zomers maken? Dan voeg je een goede bol ijs toe.

Meer informatie vind je op de website.

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.