Redactie
Redactie Dineren 8 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

South of Houston

Na beide twaalf jaar in de horeca werkzaam te zijn geweest was het eindelijk tijd voor de tweeling Dylan en Jaimy Schmitt om hun droom te verwezenlijken. Samen openden ze bar kitchen South of Houston in Den Haag: vernoemd naar de New Yorkse wijk SoHo, met een vergelijkbare sfeer en klassiek Franse kaart. 

Naast dat op het menu verschillende typisch Franse gerechten staan zoals onze favoriet steak tartare en een geweldige côte de boeuf, serveren ze ook typisch Amerikaanse bijgerechten zoals een onvervalste cole slaw en mac ‘n cheese. De perfecte balans tussen verfijnd en grof, op een smakelijke manier.

De specialiteit van South of Housten is Dry-aged meat. Hiervoor schaften ze hun eigen rijping kasten aan die in de zaak staan te stralen. Voor een goed stuk vlees ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres en we kunnen het alleen maar aanraden om het zelf te gaan proeven.

SOH0001SOH0004SOH0008SOH0009SOH0006SOH0010

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.