Redactie
Redactie BBQ, Grill 3 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

KEK

Koe en kreeft. Daar staat KEK voor. Een simpel concept, maar oh, zo lekker!

Bij KEK ben je op de juiste plek als wilt genieten van dry-aged rundvlees en verse Canadese kreeften uit het homarium. Een combinatie kan natuurlijk ook: de bekende surf ‘n turf. Het vlees bij KEK is ontzettend mals en de kreeften zijn fors.

Wij aten hier een steak tartare van entrcôte (aan tafel bereid) en vervoglens een gegrilde kreeft met Hollandaisesaus. Heerlijk. De wijnkaart is erg groot, met een divers aanbod om te combineren met de smakelijke gerechten.

Naast de koe en kreeft staan er ook andere heerlijke gerechten op de kaart. Maar de koetjes en kreeftjes voeren de boventoon in dit sfeervolle restaurant. Zeker een bezoekje waard!

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.