Colofon

HOOFDREDACTEUR
Monique van Loon

“Ik ben oprichter en hoofdredacteur van Culy.nl; een site geboren uit passie voor eten, genieten & liefde voor online media. Ik droom over macarons, woon in gedachten stiekem in Parijs en ben verslaafd aan Twitter.”

Photo edited with http://www.tuxpi.com

REDACTEUR
Liselotte Legebeke

“Eten is mijn passie; in mijn dagelijkse leven ben ik dan ook continu bezig met het koken van lekkere recepten en het zoeken van delicatessenzaakjes. Ik heb een zwak voor kookboeken en spaghetti all’arrabiata.”

Photo Editor http://www.tuxpi.com

REDACTEUR
Susanne van den Bergen

Tuxpi photo editor: http://www.tuxpi.com

REPORTER
Joyce Bielderman

“Ik schrijf, blog, like, share, tweet, deel, eet, drink, proef en reis. Tijdens kantooruren en ver daarbuiten.” Bezocht voor Culy.nl onder andere Noma.

Photo edited with http://www.tuxpi.com

WIJNSCHRIJVER
Mr. Vino

Met Mr. Vino heeft Culy een eigen wijnkenner in huis. Regelmatig zal hij jullie verblijden met de laatste trends op wijngebied, geeft hij tips & trucs hoe wijn te drinken én te combineren met gerechten.

mrvino-logo

COLUMNIST
Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kun je kennen als actrice en ex-vj, maar ze is vooral ook een goodlooking mommy én foodie in hart en nieren, met een grote liefde voor groenten. Ze deelt af en toe heerlijke recepten uit haar eigen keuken met Culy-lezers.

 
 

COLUMNIST
Rosah van Schendelen

Heel foodie Nederland kent haar inmiddels: Masterchef-finaliste Rosah. Ze behaalde de tweede plaats en werkt nu als kok bij het restaurant van Peter Lute. En we hebben haar als columniste voor Culy.nl gestrikt! Regelmatig zal zij jullie verblijden met haar favoriete recepten en eettips.

Photo Editor http://www.tuxpi.com

Recepten met dank aan o.a.: Chicks Love Food, Eetplezier, De Bakparade, Miss SJ, Uit Pauline’s Keuken, Brenda Kookt, Arden Levine, Carolines blog, Harry in de keuken, Lyntje, Lekker en Simpel, Filet Pur, Goddelijke Huisvrouw, Tastykoken, De pan van Pien, Gewoon Marieke, Made by Ellen, Photo-copy, Liefde voor Lekkers, Shirley Mok, Tarte Taart An, Toetjes en Taarten, Vegadutchie, Koreaans Koken, Maaikyz iCook, Voedzo, Katrin, Fragrances, Ongezouten Lekker, Speculaas, Sarah aan de kook, TurkseKok, Health Beauty Mind, I am cooking with love, Amsterdam Food Stories, Salt & Sugar, Eat Run Love, Eva in the Kitchen, A Cup of Life, Weltevreten, Zoetrecepten, Happy Little Kitchen, Eten uit de Volkstuin, Cuisine de Clementine.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up