Colofon

HOOFDREDACTEUR
Monique van Loon

Ik ben oprichter en hoofdredacteur van Culy.nl; een site geboren uit passie voor eten, genieten & liefde voor online media. Ik droom over macarons, woon in gedachten stiekem in Parijs en ben verslaafd aan Twitter.”

REDACTEUR
Liselotte Legebeke

Eten is mijn passie; in mijn dagelijkse leven ben ik dan ook continu bezig met het koken van lekkere recepten en het zoeken van delicatessenzaakjes. Ik heb een zwak voor kookboeken en spaghetti all’arrabiata.

REDACTEUR
Sandra Buijs

REPORTER
Joyce Bielderman

“Ik schrijf, blog, like, share, tweet, deel, eet, drink, proef en reis. Tijdens kantooruren en ver daarbuiten.” Bezocht voor Culy.nl onder andere Noma.

WIJN REDACTEUR
Mr. Vino

Met Mr. Vino heeft Culy een eigen wijnkenner in huis. Regelmatig zal hij jullie verblijden met de laatste trends op wijngebied, geeft hij tips & trucs hoe wijn te drinken én te combineren met gerechten.

FREELANCE REDACTEUR VAN O.A. MOESTUINDAGBOEK & 40 DAGEN ZONDER SUIKER
Cathelijne Cras

“Ben gek op de smaak van verse ingrediënten & kruiden. Extra lekker wanneer ik het eindresultaat mag delen met lieve mensen aan tafel!” Haar groene vingers tikken tweewekelijks een moestuindagboek voor Culy.nl.

Recepten met dank aan o.a.: Chicks Love Food, Eetplezier, De Bakparade, Miss SJ, Uit Pauline’s Keuken, Brenda Kookt, Arden Levine, Carolines blog, Harry in de keuken, Lyntje, Lekker en Simpel, Filet Pur, Goddelijke Huisvrouw, Tastykoken, De pan van Pien, Gewoon Marieke, Made by Ellen, Photo-copy, Liefde voor Lekkers, Shirley Mok, Tarte Taart An, Toetjes en Taarten, Vegadutchie, Koreaans Koken, Maaikyz iCook, Voedzo, Katrin, Fragrances, Ongezouten Lekker, Speculaas, Sarah aan de kook, TurkseKok.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up